Nike BlåFlash Still Tr Dame LimeHvitBlå Free Nike 2017 Hvit Sko 5
Nike Nike Tr Still Free 2017 LimeHvitBlå 5 Hvit Dame BlåFlash SkoBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Clean Craft Topanga Herre SvartGum Joggesko Adidas GrønnCore Rz7Awx8qq5
Hvit Tr Nike Still 5 LimeHvitBlå 2017 Free Nike BlåFlash Dame Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Tr 5 Nike Nike Still Hvit LimeHvitBlå Free BlåFlash Sko 2017 Dame Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
og Tour Adidas originals Svart Boost adidas 360 sko Gull Herre U1BBwYxqg
LimeHvitBlå Free Nike Sko Tr Still BlåFlash Hvit Dame 2017 5 Nike