Air Nike Herre Svart Akronite 2017 “rainbow And Nike Hvit Sko
Svart Air And 2017 Sko Hvit Akronite Nike Herre “rainbow NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Oransje Barn Volt Kvinner Fargerik Sko Rosa Autentisk Jenter 100 qxpwECfw
Nike Svart 2017 Air Nike And “rainbow Sko Hvit Akronite Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Herre Svart Air Hvit 2017 Nike Akronite And Nike Sko “rainbow Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
PHOTO BARN 100 SEEN AS SKO BARN EKTE 0DK966 SKO ON ANGULUS wxqg7Oa
2017 Sko And Nike “rainbow Svart Hvit Akronite Herre Nike Air