Still BlåFlash Tr Free 2017 Sko Hvit LimeHvitBlå Nike 5 Nike Dame
Tr Nike Free Dame 2017 Still Sko BlåFlash 5 LimeHvitBlå Nike HvitBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Dame Air Sko 98 Black Nike Max Norge Red 2017 x1qRwZFWBn
BlåFlash Nike 5 Free Still 2017 Sko Hvit Nike LimeHvitBlå Dame Tr
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

BlåFlash 2017 Tr Still Nike Free LimeHvitBlå 5 Nike Sko Hvit Dame Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Nike Blue White 2017 Avenue USA Basketball Air 803 Shox Herre Sko Ovnw6Baxvd
5 Nike BlåFlash Free Dame Tr LimeHvitBlå Sko Hvit 2017 Still Nike