Air Lux Force Blå 1 Nike Sko Navy 2017 Nike Low Herre Comfort Dame
Air 1 Force Sko Nike Nike Lux Navy Blå Dame 2017 Low Comfort HerreBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
4907 løpesko kan Kayano Vi Gel Joggesko herre løpesko 23 Asics RW0wtZn8q5
Nike Low 1 Comfort 2017 Sko Force Blå Navy Lux Herre Air Nike Dame
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

2017 Navy Nike Sko Blå Lux Dame 1 Force Comfort Herre Nike Low Air Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
ASICS ASICS Lite 23 Løpesko CarbonSølvReflective Show Kayano Gel naaST6wqHB
Air Herre Comfort Lux Sko Low Nike Blå 1 2017 Navy Dame Force Nike