Flat 2017 Blå Laveste Treningssko pris menn Komfort Fritid Denim hæl
Denim Blå Fritid Treningssko Komfort 2017 pris hæl Laveste Flat mennBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
str sko x FINN no 39 Face Reebok Stockholm 4URn8nq
Laveste 2017 Komfort hæl Fritid Denim Blå menn pris Flat Treningssko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

hæl Fritid Laveste Treningssko Denim Komfort Flat 2017 pris Blå menn Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
10 Reebok MT Train BlåPaynes Yourflex GråSvartSkull Treningssko 778HwEtq
pris hæl Laveste 2017 Komfort Blå Treningssko Denim Fritid menn Flat