Fritid Flat Denim Komfort Laveste hæl pris Treningssko Blå 2017 menn
Flat Treningssko Blå hæl Fritid menn 2017 Laveste Denim Komfort prisBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Free V2 Grønn fotballsko Herre 4 0 junior Hær Nike nike Run 0vZwqtOwx
Blå Treningssko pris 2017 hæl Fritid Denim Komfort Laveste menn Flat
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Denim Blå menn Komfort 2017 Fritid pris Treningssko hæl Laveste Flat Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Free nike opplæring Fit Nike TR fotballsko Sko Svart 2 junior Dame 1q8Ztwrq
hæl Fritid Komfort Flat Treningssko menn Blå Laveste pris Denim 2017