TeaBlack Sko Royal Air Black 2017 Mid Tea Authentic Kjøpe Nike
Nike Mid Royal Sko 2017 Kjøpe TeaBlack Air Tea Authentic BlackBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Air Kaffe Nike 002 Sko 97 Max Grå Hvit 921826 ORqgIg
Royal Air TeaBlack Kjøpe Sko 2017 Mid Black Tea Authentic Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Black Air Sko Authentic TeaBlack Tea Royal Kjøpe Nike Mid 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Hvit Bakgrunn Uqaxn6npt0 Kvinner Nike Sko Kjører Arqw5O0r1
Mid 2017 Royal TeaBlack Tea Black Authentic Kjøpe Sko Nike Air