Mercurial 2017 Superfly Sko Fg Billig Sko Herre Nike Nike For Sko
2017 Nike Herre Sko Fg Billig Nike Superfly Sko Sko For MercurialBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
asics Nøytrale løpesko billig ASICS overpronasjon joggesko FUZOR prTwqpC
Herre For Sko Superfly Fg Sko Mercurial 2017 Nike Billig Sko Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sko 2017 Sko Herre Mercurial Nike Nike Sko For Fg Billig Superfly Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
GEL azalea billig asics ASICS TR Treningssko ELATE joggesko qwawzxU7t
Herre Billig Fg Superfly For 2017 Sko Sko Nike Mercurial Nike Sko