Jordan Sko 11WoolGray 2017 Norge Nike Basketball Low Air Herre
Air Herre Norge Sko 11WoolGray Jordan Low Basketball Nike 2017Barn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
nike free Hvit 6 sko free nike Dame Blå run Free Nike nike Sko 0 xHXPTw7
Nike Norge Jordan Sko Air Low 2017 Basketball Herre 11WoolGray
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Herre Nike Sko Jordan Low Norge 11WoolGray Basketball Air 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
på nike nett nike Blå Free free nike Dame sko sko Hvit 6 Sko 0 Nike zPOgqO
Norge 2017 Herre Nike Low Basketball Sko 11WoolGray Jordan Air