Norge Sko Nike Low Herre Jordan Air 2017 Basketball 11WoolGray
Sko 2017 Low 11WoolGray Norge Herre Basketball Air Jordan NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Joggesko NIKE SvartGrå 33 Herre Pegasus Nettbutikk pORdwqO
11WoolGray Low Sko Basketball Air Norge Herre 2017 Jordan Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sko 2017 Low Norge Herre Nike Basketball Air Jordan 11WoolGray Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Joggesko Herre Tuned NIKE RødHviteGrå Nettbutikk 0gn1UBxwR
Sko Basketball 11WoolGray Nike Herre Low Jordan 2017 Air Norge