Low 11WoolGray Sko Jordan Air Basketball Norge Herre Nike 2017
2017 11WoolGray Jordan Sko Air Nike Basketball Low Herre NorgeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Blonderup Fashion Komfort Tykk Uformell Middels Carol Kvinners Sko qv6W1wP8
Nike Sko 11WoolGray Low Air Basketball 2017 Jordan Herre Norge
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike 11WoolGray Herre Low Basketball Jordan Norge Sko Air 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
carvela Kurt Støvler ankle kurt geiger Carvela Sko boots Geiger q1qAU7
Air Basketball 11WoolGray Norge 2017 Herre Jordan Low Nike Sko