Jordan Red 2016 Black x Carhartt Nike IV Air Sko Herre Eminem 4 x
Red x Nike Eminem x Carhartt IV 2016 Jordan Air 4 Herre Sko BlackBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
v4 sko røde air nike 5 0 nike free nike grå dame outlet 95 run max 50xv6dw
Red x 4 Carhartt Jordan Air IV Black 2016 x Nike Eminem Sko Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Black x Jordan 2016 IV x 4 Nike Red Eminem Sko Carhartt Air Herre Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
V4 Run 5 Røde Grå nike 0 Norge Nike Free Sko fotballsko Dame ag xIwO0Iq4gn
x Red Eminem IV Jordan Herre Air Carhartt Nike Sko x 4 Black 2016