Pro Sko HvitSvartSvart 2017 34 Sko Nike Herre Blå Nike Td 2 Alpha
Nike Nike Herre Pro Sko Sko 34 Alpha Td 2017 HvitSvartSvart 2 BlåBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Svart black Sko Stefan Max Skateboard antrasitt Janoski svart Nike vY8rv
Nike 2017 Nike Td Blå Alpha HvitSvartSvart Sko Pro Sko 34 Herre 2
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Blå Pro Nike Herre Sko Td Alpha 2 Sko HvitSvartSvart Nike 34 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Wolf Fitnesschuh In Nike 004 Racer 7 tr Sko Black Grey Women's 5qUwg7Uf
Sko 2017 2 Blå Pro 34 HvitSvartSvart Td Herre Nike Sko Alpha Nike