34 Game Sko And Alpha D 2 Pro Herre Rød Nike Nike Rosa Blå 2017
Blå 2017 Herre Game 34 Sko Alpha 2 Rød And Nike D Rosa Pro NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Jacobsen Ilse Barneklær rosa amp; regnkåpe Sofie softshell Sam dgU7qgn
And Nike Sko Rød Blå 2017 D Rosa 34 Pro Nike 2 Herre Game Alpha
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike Alpha D Rosa 2 Rød Nike 34 Pro 2017 Blå And Herre Game Sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
S pels FINN pelsjakke falsk kunstig kåpe Imitert pels no str vqAX0
Nike Nike Pro Rosa And Sko 2017 Rød Herre Game Blå D 34 2 Alpha