Dame billige Treningssko Billige støvler 2016 sneakers billige
billige billige sneakers Billige 2016 Dame Treningssko støvlerBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
barn performance nike nike cap black caps sko sportsklær hodeplagg 1tq14xa7dw
støvler Dame billige Billige 2016 sneakers Treningssko billige
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

sneakers billige Billige støvler 2016 billige Treningssko Dame Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Tennissko 7 flerbruks Nike Performance CITY whitephoto COURT wqIIgAaP
billige 2016 billige støvler sneakers Treningssko Dame Billige