billige Dame støvler Treningssko 2016 billige sneakers Billige
billige Dame Billige 2016 støvler Treningssko billige sneakersBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
nike gul Nike sko 3 sko Run sko Laser Free nike Grå Herre Charcoal zqZ48ww6B
Dame Billige billige billige støvler 2016 Treningssko sneakers
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Treningssko 2016 Dame støvler Billige billige sneakers billige Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
sko Free nike free 3 0 nike Herre run Run DimGrå 3 Gold Nike Leather U6nf4w0Bqx
Dame Billige sneakers billige støvler Treningssko billige 2016