Fly Norge Rød 2017 Latest Dame 4 Sko Super Herre Nike Sko Jordan
Rød Herre Dame Sko Nike Super 2017 Sko Norge Latest 4 Jordan FlyBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
free Rosa 3 Nike Dame nike free nike Grønn Run Free salg sko 2012 xRA8Tn
Latest Dame Sko 4 Norge Fly Nike Sko 2017 Rød Super Jordan Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Jordan Sko Dame Super Fly Latest Norge Sko Rød Nike 2017 4 Herre Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
nike nike free sko nike sø norge 2 dame free svart rød run 2012 plus qFxOnzF6
Fly Super Latest Nike Rød Dame 4 Norge Herre Sko Sko Jordan 2017