Sko Lebron Xii Nike Herre Kjøpe Camel Nike Lifestyle Lion 2017
Xii Kjøpe 2017 Lion Lifestyle Nike Sko Nike Lebron Herre CamelBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Free Dame SølvGråGrønn Nike Sko nike NFD14961 Fit TR opplæring 2 dU0qI0
Lion Kjøpe Lifestyle Xii Nike 2017 Herre Lebron Camel Nike Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Camel Nike Xii Sko Lebron Herre Lion 2017 Nike Kjøpe Lifestyle Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Nike Fit SølvHvitBlå nike opplæring 2 Dame TR Sko Free NFD14962 v4pwvqP
2017 Nike Camel Lion Kjøpe Lebron Lifestyle Nike Sko Herre Xii