Kjøpe 2017 Nike Lion Nike Camel Herre Lebron Lifestyle Sko Xii
Camel Herre Lebron Nike Lifestyle Sko Lion Xii Kjøpe Nike 2017Barn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Nike Sko Flex Norge Dame 2017 Town 2015 Run SvartHvitHot Sko cqCX5F5
Lion Camel Lifestyle Sko Kjøpe Lebron 2017 Nike Herre Xii Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Camel Xii 2017 Nike Kjøpe Herre Sko Lebron Nike Lifestyle Lion Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sko SvartHvit Trainer Flex Nike Norge Sko Town Dame 6 2017 6wIqpRfR
Xii Lion Nike Kjøpe Lebron Lifestyle Nike Camel Sko Herre 2017