8 Tailwind Blå And Herre Max Nike 2017 Nike Sko Dame Air Hvit Grå
Nike Hvit Air 8 And Nike 2017 Blå Tailwind Herre Grå Sko Max DameBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
adidas gore AX2R adidas Performance Tursko TERREX easy tex sko taqqcwp7
8 Nike Dame 2017 Tailwind Max Air Herre Nike Grå Hvit And Sko Blå
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike Herre Tailwind Air Hvit Nike 2017 Dame Sko Grå Max 8 Blå And Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
goodyear og sko Sko Groove adidas Svart Neo Tm Adidas Dame Hvite q4wzwY
Sko Tailwind Air Blå Dame Max And 2017 8 Nike Nike Herre Hvit Grå