Grå Nike Herre Nike And 8 Hvit 2017 Max Dame Sko Blå Tailwind Air
Blå Sko Dame Nike Tailwind Herre Nike 8 Grå 2017 Hvit Air And MaxBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
ZERO NIKE AIR perfekt nike ESSENTIAL barn SVARTUGRÅ sko HERRE MAX OvvPB
2017 Nike Grå 8 Tailwind Blå Sko Dame Nike And Max Air Hvit Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Grå Nike Herre Air And Max Nike Sko Dame Blå 8 Hvit Tailwind 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Shoe Essential Nike Rød Herre zt8pkYAOsm Air Nike Max ´90 Damesko 6qqw4Zaf
Grå Tailwind Sko Hvit And Max Air Nike 2017 8 Herre Blå Nike Dame