Blazer Nike 2017 GlowHot Dame Fitness Sunset Sko Mesh Lava Nike Mid
Mesh Blazer Fitness 2017 Mid Nike Dame Sko Sunset Lava Nike GlowHotBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Ii Sko Blonder Kvinner Blå For F5YqR4w4 Joya Kjole Berlin army HXPXqwd
Nike Sunset Dame Mesh Sko Mid Fitness Blazer 2017 Nike Lava GlowHot
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Dame Blazer GlowHot Lava Mesh 2017 Nike Nike Mid Fitness Sunset Sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Blå Kvinner Rød 900888 Svart Elite Sko Vaporfly Nike 400 Zoom ppwRrq
Nike Lava GlowHot Mid 2017 Sko Dame Blazer Mesh Nike Fitness Sunset