Sunset Mid Nike Dame Blazer Fitness GlowHot Sko Lava Mesh Nike 2017
Dame Nike GlowHot Sunset 2017 Fitness Blazer Mid Mesh Nike Lava SkoBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Griffey grunnskolen II 128899 Nike Max Air barnas Barne gutter xqAawYY4
Mesh Nike Lava 2017 GlowHot Fitness Sunset Nike Dame Mid Sko Blazer
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Dame Mid 2017 Fitness Sunset Sko Mesh Lava GlowHot Blazer Nike Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
barnas 300800 super grunnskolen gutter fly Barne jordan 3 wSqazf
Sunset Sko Nike Mesh GlowHot Mid Lava Fitness 2017 Dame Blazer Nike