Nike Air “rainbow Svart Hvit Sko Nike And Herre 2017 Akronite
“rainbow Akronite Nike Hvit Nike Sko And Air 2017 Herre SvartBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Society Cardinal Supra TK adidas originals sko Gul oslo Fargerik Z4OZwqSg7
2017 Akronite And Nike Hvit Svart Nike Sko Air “rainbow Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Air Hvit Svart And Herre “rainbow Nike Sko 2017 Akronite Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Primeknit Superstar Bounce adidas Outlet Norge Sko Originals Herre nwf6Fpx
And Herre Svart Nike Nike Air “rainbow Hvit Sko 2017 Akronite