2017 Nike And Herre Akronite “rainbow Svart Sko Air Hvit Nike
Hvit Sko Herre Akronite 2017 “rainbow Nike Air Nike Svart AndBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
salg Stealth nike Grå Free sko Hvit Sko Dame oslo Run nike Nike 2 BRxOwAqRC
“rainbow Herre 2017 Svart Hvit Akronite Nike Nike Air And Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Herre And Nike Svart 2017 Akronite Nike Hvit Air “rainbow Sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
sko nike oslo Sølv Free 3 salg nike Herre 0 Sko Nike Appelsin v4 BqqwApd
Svart Herre “rainbow Sko And Hvit 2017 Nike Nike Akronite Air