Flat Komfort hæl pris menn Blå Fritid Denim Laveste 2017 Treningssko
Flat Treningssko Denim menn hæl 2017 Blå Fritid pris Laveste KomfortBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Bik Jakker Bombejakke Bok Top Klær Lette silver DIAMOND Dame HYHqxr1
Denim Treningssko hæl Blå menn pris Fritid Komfort Flat 2017 Laveste
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Treningssko Laveste menn hæl pris Blå Flat Komfort Fritid Denim 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Lett jakke Bik elin bik kjole Dame pink Bok bok SPORTY dusty xY7HwY4q
Laveste pris hæl Blå Komfort menn Denim 2017 Fritid Flat Treningssko