pris hæl menn Treningssko Fritid 2017 Laveste Komfort Flat Denim Blå
Treningssko hæl Fritid Komfort menn pris Flat 2017 Blå Denim LavesteBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
løbesko herre olympiske sort free 0 souvenirs london nike Billige 4 nwp67Wx8qz
Laveste 2017 Blå Flat Treningssko Fritid hæl menn pris Denim Komfort
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Flat pris Treningssko 2017 Blå Komfort menn Denim Fritid hæl Laveste Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
0 gul nike nike nike billige free på 4 nettet mænd grå free sko ZtAwqB
Treningssko Denim pris Flat menn Fritid Blå 2017 Laveste Komfort hæl