Laveste Denim hæl Blå menn pris Treningssko Fritid Flat Komfort 2017
2017 Flat Blå pris Laveste menn Treningssko hæl Komfort Denim FritidBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Orange 2018 Billig 3 CS Speedcross Sko Solomon Dame Tilbud Nike Rxgq6z
hæl pris Treningssko 2017 Komfort Flat menn Denim Blå Laveste Fritid
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Blå pris hæl Treningssko 2017 Flat Denim menn Komfort Fritid Laveste Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Herre Billig Max Lys Nike 2015 Nike Jade Air Tilbud Autentisk Sko faHYf
Komfort 2017 Blå Fritid pris Treningssko menn hæl Denim Laveste Flat