Jordan 11WoolGray Air 2017 Low Nike Norge Herre Sko Basketball
Jordan Low 2017 Nike Basketball 11WoolGray Air Herre Sko NorgeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Lombardy Ellesse Buy Jackets Fade Ellesse Padded CBMenswear Jacket wFROR6TqWd
11WoolGray Jordan Air Herre Nike Sko Norge Low Basketball 2017
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Jordan Sko Nike Norge 2017 11WoolGray Herre Air Basketball Low Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Jacket 100001 Online Essential 3 Class Buy Vis Fristads Hi nFUwxAXq
Low Basketball Nike Air Jordan Herre 2017 Norge 11WoolGray Sko