Sko Jordan Nike 11WoolGray Low Norge Basketball 2017 Herre Air
11WoolGray Herre 2017 Nike Air Norge Low Basketball Jordan SkoBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
nike Blå Herre Appelsin Sko Free Tilbud Hvid 2 Nike Run Billige qYSpwv4
Nike 2017 Sko Low Norge Herre Basketball Jordan 11WoolGray Air
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Air Sko Norge Low Jordan Basketball Herre Nike 11WoolGray 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Herre Sko 2 Billige Dyb Free Nike Run Pink Lyseblå Ti Gainsboro xXwx7I6q
Nike Norge 11WoolGray Herre Jordan Sko Basketball 2017 Air Low