Nike Nike Sko 1 Low Dame Comfort Force 2017 Air Herre Lux Blå Navy
Low Air Nike Comfort Herre Blå Force Dame Navy Nike 2017 Sko Lux 1Barn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Janoski Stefan SB Herre Sko Dame White Nike Max A88000223 Kjøp xAqf4YnwY
Dame 1 Air Lux Nike Blå Force Sko Navy 2017 Herre Low Comfort Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike Nike 1 2017 Air Low Comfort Dame Navy Lux Sko Force Herre Blå Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Dinsko Officer AAF9Y15HX65S Dam Sneakers Svart Sneakers w5XwqUr6H
Nike Comfort Herre Sko Dame 1 Blå Force Navy Lux Nike Low Air 2017