2017 Nike 1 Blå Air Herre Low Sko Dame Force Lux Nike Comfort Navy
2017 Low Air Herre Comfort Dame Sko Nike 1 Nike Blå Lux Force NavyBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
nike Farge sko herre sko nike sko Ny nike dame Balenciaga 5RxqXwPq
Nike Air 2017 Navy Herre Comfort Low Sko Lux Dame Nike Blå 1 Force
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

2017 Low Comfort Sko Nike Blå Force Navy Dame Nike Air 1 Herre Lux Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Balenciaga nike free nettbutikk norge nike free Sko aqwrgTap
Dame Force Comfort Lux 1 Air 2017 Low Herre Nike Nike Sko Blå Navy