Nike Kjøpe Nike Herre Lifestyle Xii Lion Sko 2017 Camel Lebron
Herre Camel 2017 Nike Lion Lifestyle Xii Nike Sko Kjøpe LebronBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Appelsin nike sko Nike 3 Free nike Tilbud 0 Sko Herre v4 free barn OOgqwvB
Kjøpe Camel 2017 Herre Lifestyle Lebron Nike Nike Xii Sko Lion
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Lifestyle Nike Herre Lebron Sko 2017 Nike Camel Xii Kjøpe Lion Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
asics løpesko underpronasjon 3 ASICS løpesko Nøytrale CONTEND GEL xqC0zwOF
Nike Lifestyle Lion Camel Kjøpe 2017 Nike Lebron Sko Xii Herre