2017 Herre 11WoolGray Basketball Air Jordan Low Sko Norge Nike
2017 Low Jordan Sko Nike 11WoolGray Norge Herre Basketball AirBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Fotball 2 Amerikanske qEWwtHxnaW Strike Nike Sko 4 Mid Svart Alpha 3 pwzx7qRfw
Nike Herre Norge Jordan Sko Air 2017 11WoolGray Low Basketball
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Air 2017 Nike Jordan Low 11WoolGray Basketball Sko Herre Norge Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sikkerhetssele Free Rosa Baby 3 Run V6 0 qcEFAO Nike in Kvinners Sko z0zOWT7q
Low Nike Jordan 11WoolGray Herre 2017 Air Norge Basketball Sko