2017 Air Basketball Sko Herre Nike Jordan Norge Low 11WoolGray
Nike Jordan Norge Sko Herre Basketball 2017 Low Air 11WoolGrayBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
FINN str Says strikkejakke S Arnie i ull Rio no Hwp0x7q
Sko Low Air Norge Basketball Jordan Nike Herre 2017 11WoolGray
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Norge Nike Sko 2017 Herre Jordan Air Low 11WoolGray Basketball Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
PRIS NY TEDDY Bloppis JAKKE Arnie 900 says R8xw5RAE
Air Norge Jordan Sko Nike Herre Low Basketball 2017 11WoolGray