Authentic Black Air 2017 Kjøpe Sko Mid Tea Nike Royal TeaBlack
Sko Air Royal Black 2017 Kjøpe Authentic TeaBlack Tea Mid NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Strap Fierce Puma Flocking Puma Dame Hvit Treningssko Engros qwXI8zI
Authentic Mid Tea Nike Royal Black Kjøpe 2017 TeaBlack Sko Air
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Kjøpe Black Sko Air Mid 2017 Nike Royal Tea Authentic TeaBlack Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Dame Puma Treningssko Swan Kampanjer Strap Fierce Puma Hvit TnwpR1dqTx
TeaBlack Sko 2017 Mid Nike Kjøpe Black Tea Air Royal Authentic