Flat Denim pris Treningssko Laveste Blå 2017 Komfort Fritid hæl menn
2017 Fritid Flat menn Laveste Komfort Blå Treningssko Denim pris hælBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
og herre priser sko nett på kjøp adidas klassiske sammenlign wpxXzfwq
2017 Denim Flat pris Laveste Treningssko menn hæl Komfort Blå Fritid
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

2017 menn Komfort Flat Treningssko Blå Denim pris hæl Laveste Fritid Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sportmann og sko klær herre til adidas AqP81P
pris Komfort Laveste 2017 Treningssko menn Blå Denim hæl Flat Fritid