2017 pris Komfort Denim Treningssko Laveste Flat Fritid menn hæl Blå
Treningssko Fritid Laveste 2017 pris menn Komfort hæl Blå Denim FlatBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Marineblå Skinn 749571 Nike Joggesko hvit Menn Blå rød 146 Cortez 5PWqnYv8Ox
Laveste 2017 pris Blå hæl Treningssko Denim Fritid Flat Komfort menn
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Blå 2017 Fritid menn Flat Treningssko Denim hæl pris Komfort Laveste Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er. 



 
grey joggesko Sko sneakers Cortica CQ212B00Q DESERT Høye Herre n4qwxxzYE
2017 pris Laveste Flat Fritid Treningssko Komfort Denim Blå hæl menn