hæl 2017 Denim Blå Fritid Laveste pris Komfort Treningssko menn Flat
Laveste hæl pris Blå 2017 Komfort menn Fritid Treningssko Denim FlatBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Nike sko Syntentisk Herre's Sportswear Åpne 0QY271933 mørkeblå 5RBqwAv
Flat menn Treningssko 2017 Denim Fritid Komfort pris Laveste hæl Blå
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

pris Blå Fritid Flat menn hæl Komfort Treningssko 2017 Denim Laveste Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
2018 på sko Herresko nett på sko damesko sko nett sko billige CtaxqwOU
pris Blå 2017 Flat Treningssko Laveste Denim menn hæl Komfort Fritid