Sko Super Rød Norge Jordan Herre Fly 4 2017 Dame Nike Sko Latest
Herre 2017 Norge Nike Sko 4 Latest Jordan Fly Sko Dame Rød SuperBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
sko crossfit sko Nike crossfit Fitnesssko Nike Nike Fitnesssko Fitnesssko crossfit sko Fitnesssko 7gwE0qY
Jordan Nike Sko Rød Norge 4 Latest Sko Herre Fly Dame Super 2017
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

2017 Rød Sko 4 Super Latest Nike Jordan Sko Fly Herre Dame Norge Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Gode Freerider hos ELC SvartFargerik tilbud Five Herre Ten sko 5YZwZgCx
Latest Sko Jordan Fly Norge Herre Dame Super 4 Rød Sko 2017 Nike