Jordan Herre Dame Sko Rød Latest Fly Nike Sko Norge 4 Super 2017
Herre Norge Sko 2017 Super Fly Dame Nike Rød Jordan Latest Sko 4Barn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
På Sko Nett Klassiske Støvletter Jacobsen tUHn41510 20 Ilse Roots FXq7B
Rød Norge Nike Super Latest Herre 4 Dame Fly Jordan Sko Sko 2017
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sko Nike 4 Dame Sko 2017 Jordan Super Latest Norge Rød Herre Fly Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Pink Skechers Gå fxqwEg74 Sko Tur Hot at Kvinners AxCqF5n
Fly 2017 Super Nike Sko Dame Latest Herre Norge 4 Rød Jordan Sko