2017 Dame Max Sequent Herre Kjøpe Nike Svart Air Nett På Sko Nike
Kjøpe Svart Herre På Sequent Nike Air Dame Sko Nike Nett 2017 MaxBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Svartmetallic Barn Nike GS Max Gull Air Sko Nike 2017 Salg wnqIqP6F
Svart Sko Nett På Kjøpe Dame Air Sequent Nike Herre Nike 2017 Max
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sequent Dame Svart 2017 Max Kjøpe Sko Herre Air Nike Nett På Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
849560 Herre Outlet Max Air 2017 Sko Nike Norge Running Black 409 Gold wxHXBAqz7
Nike Svart Nike På 2017 Nett Kjøpe Dame Sequent Herre Air Max Sko