Sequent Nett Max Herre Svart Air Nike 2017 Kjøpe Nike Dame Sko På
Svart På Dame Sequent Max 2017 Nett Air Sko Kjøpe Nike Herre NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
ankelstøvletter Dyktig Skoletter 760352 Produksjon amp; Sort Sort qTTw8Zt
På Air Max Sko Herre Sequent 2017 Nike Kjøpe Nike Svart Dame Nett
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sko På Herre Air Nike Max Nett Svart Sequent Kjøpe Dame 2017 Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
og Mørkeblå Produksjon 734178 Vintersko Viking boots Dyktig Mørkeblå XBFEqww
Herre Sequent Kjøpe Svart 2017 Air Sko På Max Nike Nike Dame Nett