Sequent Nike Herre Sko Svart Kjøpe Air Nike Max Nett Dame 2017 På
Kjøpe 2017 Sequent Nett Nike Svart På Herre Dame Max Air Sko NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Flott 2015 Markedet Nike Peachblow Jade I Salg Air E Max Sko Rabatt T6BqrA4T
På Kjøpe Herre Sko Sequent Air 2017 Nett Dame Nike Max Svart Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Dame Sko Nett 2017 Nike Sequent Nike Air Kjøpe På Max Svart Herre Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sko utseende stilig Nike tilgjengelig stil Menns Vapormax Air flott XRvqR
Sko Nike Air Nett Dame Kjøpe Sequent På Herre Nike Svart 2017 Max