Trout Baseball Nike Herre størrelse 2017 Air Sko Zoom sko 3 Turf
sko størrelse Herre Turf Nike Sko Zoom Trout Air Baseball 3 2017Barn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Baby Gutt Marana WAan7Rw6q Walking Etnies Rød Grå Sko grå xwYqR6P0Z
sko Baseball Herre 3 Nike størrelse Zoom Trout 2017 Turf Air Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Trout Zoom sko Baseball Nike 3 størrelse Herre Sko 2017 Air Turf Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Pro Rød Rød Svart Sterke Varsity Basketball Sko Nike Hvit Jordan wtt8H
sko 3 Zoom Sko Trout Baseball størrelse 2017 Turf Herre Air Nike