Sko 2017 Mesh Mid Nike Nike Blazer Dame Sunset GlowHot Lava Fitness
Lava Fitness GlowHot 2017 Sko Mesh Nike Mid Sunset Blazer Nike DameBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Treningssko Puma Dame Opp 50 Treningssko Salg Av Til Puma Dame z0AqFAU
Dame Fitness Nike Sunset Lava Blazer Mid Nike GlowHot 2017 Mesh Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

2017 Fitness Blazer Sko GlowHot Nike Mesh Lava Nike Sunset Mid Dame Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Treningssko Dame Puma Puma Outlet Slip SvartGråViolet On V2 Elsu P7v4qnvw
Mid GlowHot Lava Sunset Nike Nike Sko Fitness Mesh 2017 Blazer Dame