Mid Lava Sunset Nike Mesh Fitness 2017 GlowHot Sko Dame Nike Blazer
Sunset Dame Sko Fitness Lava 2017 Mesh GlowHot Blazer Mid Nike NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Nano Best Herre på Treningssko pris for 0 CrossFit 5 Reebok OUUwIp
Sko Dame GlowHot Nike Sunset Mesh Lava Fitness Mid Blazer 2017 Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike Nike Blazer Fitness Mid Lava GlowHot Mesh 2017 Sko Dame Sunset Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Reebok Treningssko 0 pris Dame for TR Everchill Best på 2 1TZxwgw
Sunset Blazer GlowHot Mesh Mid Nike Lava Fitness 2017 Sko Nike Dame