Billige sko Nike Norge online 2017 Sko Tursko 2017 Kjøp Norway nye
Kjøp nye 2017 Norge Billige Sko Tursko Nike Norway sko 2017 onlineBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Lave Bi Billi Billi Sko Norge Nye Hos sko sko Kjøp Bi Sko Shop Lave wwSxAp
2017 Nike sko nye Kjøp Sko online Billige 2017 Norge Tursko Norway
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

nye Nike 2017 Norge Kjøp Norway sko online Tursko Billige 2017 Sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Du Så Sandaler Nettbutikk Oslo Bi Billi Etter Sko På Nett Leter xZwqfHTS6
Kjøp online Billige nye Tursko sko Norge 2017 Sko Norway Nike 2017