Billige sko Salg 90 Nike 2016 SB Stefan Janoski Max Grønn svart
sko SB Salg Grønn 2016 svart Billige Max Stefan Nike Janoski 90Barn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Sneakers Zx 2018 Herre Sko Flux Adidas Dame Adidas Norge Uq8fw7
Nike SB svart Salg Grønn 90 sko Stefan Max Janoski 2016 Billige
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

90 Janoski 2016 Stefan Nike SB svart sko Max Salg Grønn Billige Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Vulc Herre 205 C1rca Dark Sko Sneakers C1rca 2018 Norge Dame q0cYZ
2016 SB Stefan Nike svart Max Billige sko Janoski Grønn Salg 90