Janoski Salg svart Billige sko Grønn 2016 SB 90 Max Stefan Nike
Max Stefan SB svart 2016 Salg Janoski Billige Grønn sko 90 NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Sko Bra Norge Kjøp Nett Til Billig Timberland Adidas Sko På Pris t5xwqRYq
Billige svart SB Janoski Max sko Grønn Stefan 90 Nike 2016 Salg
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Janoski Grønn 90 Max Salg 2016 Stefan svart Nike SB Billige sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sport Online Sko G Fast Mid adidas Kjøp Grå Terrex X Performance qcy7vvZ5
sko 90 SB Janoski Billige svart Stefan 2016 Salg Nike Max Grønn