Svart Nett Nike Herre Air Sko Nike På Sequent 2017 Dame Max Kjøpe
Nike Svart Air Nett Nike Dame Max På 2017 Sequent Sko Herre KjøpeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Sko Sr På Ii Hvit Marine Vask Walking N Slip Menn Propet Slitasje SZ8wqETa
2017 Sequent Nett Dame Kjøpe Sko Max Herre Svart Air Nike På Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Herre Max Nike Svart 2017 På Dame Air Kjøpe Nike Nett Sequent Sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
W4404 Pro Sko Og Kvinners Vaske Slipon Propet Slitasje Vaskbare OR6UwxdOqf
På Sequent Air Svart Nett Herre 2017 Sko Kjøpe Max Dame Nike Nike